Zorromantisch


Wolf woont in een doodgewoon, rustig, typisch - en net daardoor herkenbaar -,  Vlaams dorpje. Het huis waarin hij opgroeit, staat in het midden van de straat. Het heeft acht kamers en twee keer zoveel ramen.  Wolf weet niet goed waar z’n hoofd staat en trekt zich vaak terug in superspannende verhalen. Sterker zelfs: Wolf wordt een verhaal! Het liefste dat van Zorro en zijn paard Tornado.

De dag dat de burgemeester beslist om een grote autostrade aan te leggen die dwars door het dorp gaat, kan Zorro dan ook niet zomaar zitten toekijken. Hij springt op zijn paard, verzamelt nog wat andere helden en rijdt het avontuur tegemoet!
 
Zorromantisch: Een voorstelling waarvan het jeugdsentiment afdruipt en waardoor iedereen spontaan herinneringen bovenhaalt. Luchtig en vrolijk, spannend en akelig, met natuurlijk hier en daar een hoek af!
 
 
Met: Marijn Abelshausen, Dimitri Beausaert, Pieter Boonefaes, Hanne Bostoen, Jana Bostoen, Sofie Bouton, Lauranne Cleenwerck, Megan Demeulenaere, Ella Dendooven, Julian Devos, Nina Everaert, Lieselotte Gevens, Lore Lamote, Haike Maelfeyt, Silke Pillen, Michiel Rogissart, Lena Schoolaert, Joran Timmerman, Thomas Van Vaerenbergh, Jelle Verdievel, Barbara Willems.   Regie: Frederik De Schepper 
 

 

Zondag 30 september 2012, 18u de Cultuurfabriek.
Prijs: € 12 (inclusief receptie)

Kaarten & info: Zonta Damme i.s.m. Kon. Theater Rostune vzw Jeugdatelier. 0477 33 89 94 of linicor@hotmail.com